Velkommen til min blogg – fra mars 2012

Om megJeg heter Anne Kathrine Krøvel og er ansvarlig for annonsesalg på print, digitalt og på event. Jeg leder annonseavdelingen som består av 25 flinke selgere, salgssjefer, kommersielle produsenter, annonse-kordinatorer, web-trafficere og eventskapere.

Bonnier Media er et særdeles hyggelig sted å jobbe. Her finner du nesten 100 personer, kvinner for det meste, noen få menn også, og alle er opptatt av mote, skjønnhet, interiør, helse, bolig, trening og mat i varierende grad. Noen vil jeg kalle lidenskapelig opptatt og andre sånn midt på treet, stort sett avhengig av arbeidssted og stilling, men ikke alltid. Her vil du møte svært moteinteresserte kvinner ikke bare i Costume, men også i administrasjonen, og mat-og interiør-frelste i annonseavdelingen. For eksempel.

Felles for de fleste er at de til tross for spennende og utfordrende tider alltid gleder seg til å gå på jobb. Bonnier er kjent for et godt arbeidsmiljø og mange av oss har vært her lenge.

I tillegg til å produsere kvalitetsinnhold på nett og papir arrangerer vi også en rekke events. På denne bloggen, som jeg startet i mars 2012, finner du bilder fra mange av de. Jeg blogger mest via iphone – så her er det mange bilder og lite tekst.

For informasjon om annonsering – se magasiner.no.

Privat så er jeg gift og har 3 jenter. De to eldste Rebecca og Kristina har flyttet ut, mens Karoline på 12 bor hjemme. Jeg er periodisk opptatt av interiør og har flyttet veldig mange ganger i mitt liv. Når jeg har bodd i et hus i 4-5 år så mister jeg inspirasjonen og må flytte. Jeg har pusset opp, for ikke å si totalrenovert, 6-7 hus/hytter/leiligheter og har vært så heldig å få flytte inn i helt splitter nye hus også flere ganger. Dette har jo ført til at store deler av livet i perioder har vært brukt til innredning.

Ellers så er jeg ikke særlig sporty, men prøver i blant å late som det sannsynligvis uten å lure noen. Jeg går tur med bikkja og det er vel det. Jeg er helt gjennomsnittlig opptatt av mote selv om noen sikkert vil hevde noe annet. Jeg bruker lite tid på klær og bruker akkurat samme sminke som på 80-tallet. OK, ikke akkurat samme, men faktisk så har jeg brukt samme make-up-krem siden 1988. Arden-mousse om noen skulle være interessert.

Apropos bikkje. Vår snart 3 år gamle blandingshund heter Karma, og  det er vel i de øyeblikkene hvor jeg går rundt i nabolaget, det vil si når jeg må krabbe over gjerdene i nabolaget på jakt etter bikkja som har det med å stikke av, og roper “Karma! Karma!” at jeg føler meg som aller smartest. Neste hund skal definitivt hete noe mer hundeaktig.

Tiden går så fort, og jeg er så glad for at jeg begynte å samle bilder her på denne bloggen. Når ingen av oss husker hvor mange iform-løp eller Costume Awardser vi har arrangert, ja da ser vi bare på denne nettsiden. Og – når jeg en gang skal finne på noe helt annet enn mediebransjen – så regner jeg med at dette blir morsomme minner å ha.

Men enn så lenge…

Velkommen!

***

Anne Kathrine Krøvel på  Linkedin , Twitter , Facebook,